Viva Satan

Viva Satan

Anotace: Bola tma, voda sa blyštala pod splnom nočným, kde kráľovná smrti bola. Duchov nepokojných bolo tam vidieť. Ten kto ich nevidel asi preto, že nechcel.

Bol som tam v temnote z ktorej strach razí, báť som sa nebál nočnej extázy.
Tma a ticho vnášali strach do duše živých, až kým spln neskončil svietiť na nimi.

Netreba sa báť duchov nepokojných, pretože sú to verní vojaci Satanovi.
Ochráni každého, živého či mŕtveho kto hlása po svete v dobrom jeho meno.
Viva Satan pre mňa si kráľ, odpor k Ježišovi som od teba nachytal.

Si pán temnoty so svojimi rytiermi Viva Satan som ti navždy verný.
Moja duša patrí tebe, ochrániš ma Satan všade.
Teba, Leviathana, teba Lucifera, teba i Beliala uznávať budem pokiaľ zdravo rozmýšľať budem.
Pánovia temnoty ste pre mňa veľa, rytieri spravodlivosti ste moja viera.

V temnej tme sa nikdy nebojím, kým pentagram v obrátenom tvare nosím.
Duchovia temnoty sú moji priatelia vďaka tebe Satan, odkedy tebe patrí moja viera.
Odpor k Bohu ja vždy hlásať budem a lásku k tebe do srdca si vryjem.

Ty ma máš rád, ty ma ochraňuješ v temnom lese, kde so svoimi vojakmi vždy budeš.
Láska u kráľa, ave Satan je najsilnejšia u Boha kresťanského je najfalošnejšia!
Dávam útrapy, radosť a nadšenie na plecia vaše, moji králi spravodlivosti- verne.
Autor tenario, 09.11.2008
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí