Noční můra

Noční můra

Na začátku je to krásné
pak náhle světlo zhasne
a vše co bylo tolik jasné
už jenom můrou zdá se.

Přelétává a nesníš v noci
zachumlal ses v její moci
táhne tě a máš ten pocit
že po tobě lezou mloci.

Slizkost jejich hadí kůže
zaleptává jed kam může
je to lepkavé až běda
snad to tělo lehce vstřebá.

Nedáváš si příliš šance
život není o pohádce
sny jak touhy pramení
mění se jak mámení.

Můra v noci chodí kolem
točí s tebou jako v kole
hlava se ti prudce motá
mozek už je tvárná hmota.

Nalévá ti informace
že jsi ztratil všechny šance
že tvá hlava na oprátce
visí radostně a hladce.

Nevěř nikdy můře tmavé
je to jen stvoření dravé
chce tě vlákat do své sítě
naslibuje, pak uloví tě.

Drž se vlastních snů
nehraj s ní tu divnou hru
co se mění každou noc
ty sílu máš a moc.
Autor Ďábel sám, 18.11.2008
Přečteno 488x
Tipy 11
Poslední tipující: lovelienka, Leonkaaa, Charibeja, Weylin, Myrja, sluníčko sedmitečné, isisleo, Tacca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo..dobré..

21.11.2008 07:15:00 | Weylin

***

20.11.2008 12:24:00 | sluníčko sedmitečné

..fajn..to mi sedi..líbí..

18.11.2008 19:28:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí