Rishellie

Rishellie

U cesty zuby cení jedovatá zmije,
to že v krvavém rouchu kráčí tmou Rishellie.
Za pasem dlouhou dýku svou ptačí,
na jejímž ostří smrt brzká se zračí.

V tom slyšíce zpěv těch černých vran,
když snaží se prolézti do pekelných bran.
Když krev začne ztékat na zetlelou hlínu,
kdo za vše může? Kdo nese tu vinu?

Vina všech skutků však obestírá svět,
jež můžeme duši své pouze závidět,
Tak krvavá řeka - pramen v bráně pekel,
Rishellie odchází do záře rudých světel.

Za branami pekel zlá socha se šklebí,
jak vysmála se modrému nebi,
tak služebník pekel přijat byl k pánovi,
říkajíc potichu "Hail Satanovi".
Autor Eleonore, 15.12.2008
Přečteno 447x
Tipy 11
Poslední tipující: Samara Morgan, Lady Carmila, Markéta Hl., Vlk v rouše, strašidýlko-střapatý, Ped111ro, shakespeares
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je skvělý..Oo..xD

28.02.2009 18:08:00 | Vickki Vectory

ST..miluju dumase, a miluju 3 mušketýry...krásně zveršováno..

29.01.2009 00:44:00 | Lady Carmila

tak tohle je dost dobrý...ST

15.12.2008 05:05:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí