*Ma petite*

*Ma petite*

Anotace: S láskou věnováno mé milé upíří přítelkyni...

Uprostřed víru přízraků,
stává se Lady temnou.
Rozpustile opouští slova náznaků,
omotána její mrtvou kletbou.

Její tělo, její cit láskyplně chladne,
dávno zapomněla..
Jak růže rudá zazoufá a..vadne.
Možnost vybrat si zahubila.

Upírka, krásná, nemrtvá..
žárem krve plane.
Pod víkem rakve usíná,
pod rouškou zapomnění vstane.

Na hrob vyryje si *navěky*,
zaklapla víko od života.
Své oběti neodříká z paměti.
Teď celou jí pohltila temnota.

Krvelačnost, do výšky stoupá,
jak tvůj malebný sen.
Strach utíká rychle, výkřik tebou houpá.
zakousne se, pak přichází euforie jen..

Jak démon, stín se vytratíš,
chce Tě sebou ma petite.
Však lidským životem zaplatíš,
ještě vášeň s tebou lomcuje?
Autor Insensé.., 22.12.2008
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Wasabi, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí