Démon

Démon

Proč, řekni proč
mě ovládá - do temnot láká
proč vítr fouká
větve ohýbá

Ruce v pěst a na krku kříž
proč ďábel touží víc?
Krev z očí stéká
úsměv zakrývá
proč zvon bije do ticha

Déšť stéká po kameni
a u náhrobku někdo stojí
v dálce tichý smích
a ruce od krve, u hrobu stojí
křičí, nevinný je...

Z ruky kříž vypadne...

V dálce zní démonův hlas - teď jsi jeden z nás...
Autor AndyKo, 29.12.2008
Přečteno 632x
Tipy 6
Poslední tipující: Meriel, Tomáš Marný, Charibeja, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) děkuji...

30.12.2008 10:56:00 | AndyKo

jojo, pěkná :)

30.12.2008 10:46:00 | Agniezka

líbí se mi, taková správně temná a tajemná..

29.12.2008 19:25:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí