Utíkej!

Utíkej!

Anotace: nehodí se to sice do týhle sekce, ale přišlo mi to nejvhodnější...

Utíkej, jde ti o život,
Démoni už pro tvou duši jdou.
Utíkej, před tou zprávou zlou,
Jestli chceš můžeš prosti o milost.

Utíkej, hledej záchranu,
už nemůžeš a nohy službu vypovídaj.
Utíkej, démoni však cestu hlídaj,
až chytí tě dostanou svou potravu.

Utíkej, co ti bude stačit dech,
leč předem víš že peklu propadneš.
Utíkej, zdrhej, jak blesk bež,
Ďáblu upsal ses to a je pech.

Utíkej, kam tě nohy ponesou,
dech se krátí a nikde pomoci.
Utíkej, křovím rychle do noci,
až chytnou tě tvou duši odnesou.

Utíkej, tvůj čas se rychle krátí,
zakopls a démoni tě drapli.
Utíkals, však teď tvé tělo leží v rakvi,
už chytli tě, teď se tvá duše navždy ztratí.

Neutekls, už ti není pomoci...
Autor Johny Styx, 29.12.2008
Přečteno 501x
Tipy 7
Poslední tipující: Kristýnka15, Charibeja, Romana Šamanka Ladyloba, come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí