MODROVOUS

MODROVOUS

Tím klíčem já jsem otevřela
komnatu, v níž mrtvé jsou,
jež neuspěly
Chtěla jsem mlčet,
ale strach, ten ze mne mluvil
víc než měl
Meč, jímž probodnout's mě chtěl,
teď obrátí se proti tobě
Ač setrvávat nechci ve své zlobě,
boj už je neodvratný, jak se zdá
Já nesmím poražena být,
však nesmím ani zvítězit
Kéž ostří, jež mne v boji chrání,
můj Anděl dá své požehnání
Autor Markéta Hl., 11.01.2009
Přečteno 460x
Tipy 9
Poslední tipující: BArBArKO, Skalsky Pavel, Dao de, Charibeja, Kubino 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuhle pohádku jsem četla, když jsem byla o dost mladší. :D Pěkné!

12.01.2009 08:54:00 | Charibeja

závěr je povedený, graduje

11.01.2009 18:39:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí