podpatky

podpatky

suším si ponožku aby byla rovná
koupu se ve víně abych ho pil
najednou přiletí kolemjdoucí kokršpaněl
kousne mně protézou do zubu
já mu to nevyčtu líbí se mu to
když se baví,teče mi krev
černá a hustá jak odpolední siesta

pokouším se získat lásku od své holky
náhodou přikrášlím tvé choutky
abych se cítil věcně
pak odcházíš zas a zas
jak půlnoční vlak
opředený pavučinami náhody
nakloněn nad schody ....já

spím jak kdokoliv jiný
však jinak smutně
sńy chci vrátit
zažívám muka když se mi promítá
celý život před očima
však jen smutné okamžiky
celý sám
kapitán korkorán
šlapko
Autor LaBiL, 01.10.2005
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda - první sloka byla opravdu objevná a potom to postupně šedlo - že by se vylučovala z organismu inspirace?

15.11.2005 23:49:00 | Hary_nš

Tak to je kurva hustý je to psychedelický-komedialní-horrorový a zatraceně dobrý

10.10.2005 19:26:00 | MRAKOMOR

co k tomu rict? trochu prestavam chapat, ale stejne mi to pripada necim super

01.10.2005 23:41:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí