Ingredience

Ingredience

Rozmotáš-li spirálu
začíná se hlava točit
zmarnělých čar houština
obtiskne svůj do dlaně list.
Pyrrhovo vítězství
tato cesta ke Grálu
napřímíme-li koryta řek
jež plynou pověky očima
éterem bez zkratek
sejdeme z cesty máš být si jist.
Člověk se rozloží na měňavky
v tlustý atlas ingrediencí
do guláše párek genů feferonky
kmenovým buňkám vyrve se kořen
z gloxinií, sakur, nehtů od Japonky
hle samuraj stvořen.
Rozbité duše na dnech tunelů
jež páchnou krysí močí
betonové bloky po lidech
pachuť po Babylónských zdech
smyje déšť z Jeho očí.
Autor Taog, 28.01.2009
Přečteno 388x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, maena, Dota Slunská, Tacca, Mbonita, Triffid Kolbe, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je tedy nečekaný lektvar...zajímavá práce!

29.01.2009 15:57:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí