Prokletí věků

Prokletí věků

Anotace: Stále v tom hledám pravou podstatu.

Vzývám síly temnoty a prameny světla.
Ať pozvednou ruce a spojí je v jeden svět.
Ať ptáci s rozervanými křídly zpívají
a stromy si rvou vlasy.

Ať všechen život ustane v okamžení
zrodu a smrti odsouzení.
Ať veškerá síla silou zhyne,
ať veškeré nic objeví jiné.

Čas ať se ztratí v hodinách
a jeho ruce minuty změní v prach.
Nechť povstane ten nejvyšší z osudu světa znalém.
Ať nepravost se zalkne hned, teď, málem.

Čistota nechť se naplní horoucností
a stane se chtíčem, (ne) ctností.
Nechť tvé tělo naplní se tužbou,
staň se mým druhem, družbou!

Krev krví dojde k vykoupení,
sen stane se realitou v zastoupení.
Osy se ohnou, spojí se v kruh,
údy ti tuhnou, teď jsi můj druh.
Autor Fenn, 27.02.2009
Přečteno 462x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, Hedvika, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velké sny a fantazie,
velké plány jsou to,
co ti v hlavě krásně pluje :)

07.07.2010 10:07:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí