Už přichází

Už přichází

Ten večer,kdy vítr za okny,
pěl svou píseň do husté tmy,
slib klidného snění se náhle přerušil.
to co mělo přijít,
bych netušil.
Po schodech kroky, šepot zla,
je to můj osud, nebo hra?
Pokleknu v slzy, strach mě svírá,
sahá na kliku, dveře otvírá.

Vniká dovnitř, jeho slovům
se nebráním, CO MÁM DĚLAT?
JAK SE UCHRÁNÍM?
Čekám a doufám,věřím,
z tvého štěstí slova těžím,
však proniká mou duší dál,
ten, koho jsem se bál.
Přináší mi smutek, přináší mi zmar,
ten,koho jsem se bál.

Pocit marnosti
mě však náhle opustí,
když s tvou radostí
můj žal se rozpustí
a čekám další den,
kdy uslyším tě jen.
Ta zrůda odchází,
má mysl se znovu nachází,
tam, kde štěstí mnou prochází.
Jsi mé světlo, před kterým uteklo,
to zlo, co mi srdcem přeteklo,
bol a žal, kterého jsem se tak bál.
Autor hitaschi, 10.03.2009
Přečteno 521x
Tipy 13
Poslední tipující: Lité, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika, Sýkorka07, Charibeja, 6thSun, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí