Lidi ze spoda

Lidi ze spoda

Anotace: Snaž si svůj život trochu hlídat

Pod námi svět se tvoří,
vše, co jsme znaly
se teď boří.
Lidi už nejsou jací byli,
už jsme sami a nepochopili.

Už lezou k nám lidi ze spoda,
čekali na to a nyní se to poddá.
Když jsme to chtěli,tak to máme mít
lezou už k nám a chtějí tady být.

Poslechni člověče a tvař se líp,
Je to jen tvoje chyba, že jsi chcíp.
Uhni a nebraň se, je to tvoje vina,
tvá neřest široká, tvá prdel líná.

Už jsou tu všude
A zpět se to nedá vzít,
tvá duše půjde,
měl jsi lepší být.

Ty lidi ze spoda se budou rvát,
A já tě chtěl tak moc varovat.
Teď už je pozdě, už jsi v pytli.
Jen málo stačilo a tebe nechytli.
Sbohem
Autor hitaschi, 04.04.2009
Přečteno 465x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí