Pitevní deformace matčiny těla a jejího novorozence na pupeční šňůře

Pitevní deformace matčiny těla a jejího novorozence na pupeční šňůře

Anotace: Vykuchána a poté vybrána matka při porodu ...

Stalo se to - při porodu
vykuchal jsem tvoje tělo
Stalo se to - při porodu
byl sem zlitej jako dělo

Dětská mršina, rozpatlaná na zemi
Dětská mršina, spapat chce se mi
Dětská mršina, nabírám jí vidlemi
Dětská mršina, chcíplá je

Rozmáčkávám, tvoji dětskou chrupavku
Konzumuji, tvůj mokvající mozeček
Rozmačkávám, střeva ty jsou na sračku
Postříkám, postříkám zbytky těla sperma-tem

Domlacuju tě kladivem
ožírám zbytky střev
ejakuluju nad tebou

Stalo se to - při porodu
vykuchal jsem tvoje tělo
Stalo se to - při porodu
byl sem zlitej jako dělo

Dětská mršina, rozpatlaná na zemi
Dětská mršina, spapat chce se mi
Dětská mršina, nabírám jí vidlemi
zmasakrován, mrtvá je

Rozmáčkávám, tvoji dětskou chrupavku
Rožvejkávám, prsty tvýho pahýlu
Rozmačkávám, rozmačkám tělo je na sračku
Rozkuchám tvůj žlučo-vod

Domlacuju tě kladivem
ožírám zbytky střev
ejakuluju nad tebou
Autor Zachy, 19.04.2009
Přečteno 598x
Tipy 4
Poslední tipující: Kakušín, Rasputin.m
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice je to trošku nechutné, ale úžasné ST!!!!!! jinak to ani hodnotit nemohu, krása střeva krev, prostě jak sem řek úžasné

26.06.2009 17:49:00 | Rasputin.m

Jojo každej sme jinej a máme svobodu projevu - takže já tu svobodně prohlašuji, že z mého pohledu to je ta největší nechuťárna, kterou sem tady za celou dobu kdy přečetla...

24.04.2009 11:59:00 | Lachailla

ať žije svoboda projevu, ale tohle nemusím ...

20.04.2009 07:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí