Sponka

Sponka

Anotace: Úplně první z mých "fug"

Sbírka: Fuga

Je léto
je krásně
je léto je krásně
hraju si se sponkou
vkládám si ji do vlasů
dívám se na ni
zeshora
zespoda
má barvu jako tvoje oči
našel jsem ji v trávě
je krásně
cítím mrtvou
dívám se na ni
vkládám si sponku do vlasů
má tvoje oči
zespoda
zeshora
našel jsem ji v křoví
je léto je krásně
ten podvazek mozkový
ležel vedle ní
hraju si se sponkou
dívám se na ni
vkládám si ji do úst
má kovovou chuť
Autor Marllone, 09.06.2009
Přečteno 437x
Tipy 1
Poslední tipující: siminak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká basnčka

12.06.2009 10:06:00 | siminak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí