Viselec

Viselec

Snad že zas pršelo má paní
já musel myslet jenom na vás
odpusťte mi to přirovnání
jak oběšenec na svůj provaz.

Stejně tak na vás visel jsem
vzhlížel k vám jako těžký blázen
možno mě nazvat viselcem
pohledem vaším jenž byl zmrazen.

Já chtěl bych představit si vás
jak jdete přes rameno s kosou
jak jenom nemám myslet na provaz
když přicházíte ke mně rosou.

Smrt rád bych přijal z vašich rukou
ó kéž byste se přiblížila
jak srdce která pro sebe jen tlukou
když duše v temnotách jen žila.
Autor Skalsky Pavel, 16.06.2009
Přečteno 393x
Tipy 16
Poslední tipující: ziriant, labuť, Nút, Markéta Hl., Charibeja, Churry, kuskus pruhovaná, Mounkey, Mbonita, E., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto krásná a něžná ve svých novotvarech bolesti a utrpení...

22.06.2009 09:59:00 | Nút

naprostý souhlas s kuskusem

21.06.2009 21:52:00 | Markéta Hl.

Dobré!Děsivé.Depresivní.Úžasné.

18.06.2009 08:38:00 | kuskus pruhovaná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí