Svatý ďábel

Svatý ďábel

Je nejsvatější svátost
ďábel se po zemi prochází
lavička studí
vítr sotva vane
někdo přichází
to ďábel
ohrnuje ret
nejsvatější
tvé vlasy studí
když si je rozlamuješ
na lavičce sedí dva
to ďábel
a ty se po mě procházíš
to moje svátost
tvá ruka studí
to ohrnuješ lem
své sukně co vane
odchází a přichází
vítr je svatý
i když studí
ten ďábel ti odhrne
lem co studí
lavička se prohýbá
ret co studí
jak nejsvatější ďábel
se po mě procházíš
sotva vaneš
ona je a studí
odcházím
a
přicházím
rty se trhají
jsme ďáblové
je to tak svaté
nechceš se ohrnout
lavička se hroutí
vítr převane mě
já rozlamuju tě
tvé vlasy snědl ďábel
celá tak studíš
jak odcházím
jsi svatá
tím jak se rozpadáš
Autor Marllone, 07.07.2009
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí