Krásná ve tváři

Krásná ve tváři

Je tak mladá
je tak krásná
má pomněnku za ušima
ďolíčky se propadají
do tváře jí
jak se usmívá
je tak krásná
a jak se propadá
moje předloktí
je tak mladá
panečku
a za ušima
je tak květina
do tváře loket
zapadá
a je tak krásná
má za ušima
úsměv jí
a vznikne ďolíček
ve tváři
tak mladý
tak krásný
za hlavou
předloktím jí
růži za ušima
vytvořím
jak se usmívá
tak mladá
tak čerstvá
se usmívá
panečku
dovnitř se růže propadá
teď je tak krásná

teď jakoby spala
jako květina
je tak krásná
ve tváři
Autor Marllone, 07.07.2009
Přečteno 456x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí