Vampir

Vampir

Spadlý kříž, touha žít
málo času mi zbývá
mezi náhrobky utíkám

Kde jen může být?
Ve stínech se ukrývá?
Velice divný pocit u srdce mám.

Červené oči ze stínů svítí
černá růže toť mé nahrobní kvítí
prchajíce ke kostelu oporu hledám
Snad tu příšeru za zády nechám.


Jsi má oběť, už přicházím blíže.
Ty odoláváš mi čím dál tím tíže
Držím tvou hlavu, zakrývám ústa
tvůj němý výkřik nese se do pusta

Zuby se noří do bílého těla
vím takhle jsi to nechtěla
Můj hlad ale má sily více
běloubou se barví tvé líce.

Halena tvoje barví se krví
navždy budu jen tvůj prvý
Tvá krev navždy na mých rukou tkví
to když s lačností šelmy hltám ji.

Zvrácená hlava, oči pusté
si navždy má to je jisté


Krátká bolest, výkřik stich
Už nejsi člověk dcero
nyní si jedna z nich
Smutně otec stopne dav.
Autor Akanishi, 14.07.2009
Přečteno 516x
Tipy 7
Poslední tipující: Lachailla, brooklyn, Charibeja, E., Envied
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí