Zlý sen

Zlý sen

Anotace: Měl někdo někdy zlý sen? A co zlý jako je tenhle?

Jeden pohled do očí...
Ale příběh nekončí...
Vyhasl už plamínek...
Pod tisíci záminek...
Srdce, už netluče dál...
A hlas se už klepe strachem...
Pod oblohou s jedním mrakem...
Dál bysis jen hrál a hrál...
Smrt si však poručit nedá...
Výš a výš svůj srb zvedá...
A ty už necítíš níc...
Ty prosíš...
Ještě den...
Velké břímně na krku nosíš...
A pak končí ten zlý sen...
Autor terca111, 25.07.2009
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: Bloodmoon, Charibeja, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý konec znamená nový začátek ...

jenže smrt není,
jako v počítač. hrách,
že se resetneš všechny proměné,
něco z toho co si měl,
ti zůstane i v další hře
tvým břemenem dál

25.07.2009 12:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí