Začíná nový den

Začíná nový den

Budím se brzo
začíná nový den
usmívám se
úsměv mám vtlačen do polštáře
začíná nový den
vstávám brzo
žiletka mě zebe na tváři
usmívám se
začíná nový den
úsměv mám vtlačen do žiletky
umyvadlo se plní krví
usmívám se
začíná nový den
snídám brzo
chléb chutná skvěle
usmívám se
úsměv mám vtlačen do bochníku
začíná nový den
slunce prosvítá oknem
mhouřím oči
usmívám se
jdu k oknu
brzo
usmívám se
žiletka mě zebe na předloktí
začíná nový den
rám okna se plní krví
usmívám se
dívám se brzo
nebe se plní mraky
začíná nový den
úsměv mám vtlačen do okna
začíná nový den
usmívám se
začínám brzo
okno se plní mnou
krev chutná skvěle
mhouřím oči
nebe je pod mrakem
slunce mě zebe na tváři
usmívám se
chléb je pode mnou
umyvadlo je plné asfaltu
začíná nový den
začíná brzo
usmívám se
úsměv mám vtlačen do asfaltu
začíná nový den
usmívám se
Autor Marllone, 26.07.2009
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí