Prsty ve tmě

Prsty ve tmě

Je první noc
v měsíci
je noc
měsíc září
jsou dva
a tma
je první
i ve tmě září
je noc
vztahuje prsty
prsty
září
první druhý třetí
nocí
měsíce a měsíce
září
a tma
je druhý
druhá
stahuje prsty
prvního
první
noc září
jsou a jsou měsíci
první a druhá
druhá je první
první je druhá
vztah noci
stah první
druhý
třetí
...
je noc
druhá noc v měsíci
měsíc je třetí
září
prsty klesnou
je tma
Autor Marllone, 08.08.2009
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí