Idylka

Idylka

Anotace: ...která se změnila v neidylku ;-)

Sbírka: Stíny duše

Letní ráno, svítí slunce,
pampelišky kvetou na palouce.
Letní ráno, zpívaj' ptáci
a radost se nevytrácí.
Kvetou stromy, fouká vánek,
přichází zasnění a lehký spánek.
Lítají motýli a včelky bzučí
a napravo nový keřík pučí!
Bezstrarostné usínání...
a děsivé probuzení!
Uprostřed pustiny leží tvé tělo,
kde je ta krása? Co se to dělo?
Shořela louka a nebe bouří
a tvoje mysl po bezpečí touží...
Autor Violette, 18.09.2009
Přečteno 409x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, E., střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí