Krvavá růže

Krvavá růže

Slyšela jsem hlasy
říkaly mi,že to nesmím vzdát.
Prý nesmím vrátit zpět ty časy
to co jsem dávala mi musí od zpět dát.

Slyšela jsem kroky
nutily mě,abych šla stále dál.
Celé měsíce a celé roky
pravdu nikdo nepoznal.

Viděla jsem stíny
tiše se míhaly ve světle svíce.
Dobří stali se zlými
Kdo měl moc,chtěl stále více.

Cítila jsem tlukot mého srdce
Pohár přetéká
už vidím začátek mého konce
zrdcadlo se na kusy rozlétá.

Bojovala jsem za lásku a čest
pojednou zhasla světla.
Z růže stal se vřes
neviditelná ruka mě z prachu zvedla.

Až uvidím jeho krev téct
navždy se rozloučím.
Vybrala jsem si jednu z mnoha cest
a sama jí dokončím.
Autor FrozeN, 16.10.2009
Přečteno 598x
Tipy 4
Poslední tipující: sveřep, Danah, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

horor

30.11.2009 23:01:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí