Zlý sen

Zlý sen

Anotace: to se mi naštěstí nezdálo:)

Ty krvelačné bestie
se táhnou mým snem,
že zlo se rozlije
všude kolem.

Každou noc i den
mám to zlý sen,
zuby zuřivě skřípou,
za chvíli se zakousnou.

Tělo se v tom zápalu
třepe jak osika,
jako srdce v žalu
v hloubi zaniká.

Ty drápy se na mě sápou,
ostré jak trny,
další tlapy po mě šlapou,
na tváři rudé skvrny.

Proudy krve stékají
z krajů postele,
její hrany omílají,
chutnají nasládle.

Je tu mokro, kaluž samá,
víčka povolují, oči otvírám,
na zdi slova krví psaná:
KREV TI VYSAJI, předčítám.
Autor Jiná, 19.11.2009
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, boruvka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí