Za dveřmi

Za dveřmi

Maminko, prosím
neotvírej
ty dveře…

Pročpak,
moje maličká?

Totiž
tam v koutě,
tam tma prokletá,
co tak rmoutě
a šíleně klevetá.

Proklíná!

Ta ledová královna,
ve večerní róbě,
mysl mi ukradla
a vrátila zlobě,
dočista čarovná!

Tam číhá šibeničník,
možná i lucifer, mumie,
ne, já nechci být ten hříšník,
co propadá do vln hysterie!
Autor Jiná, 22.11.2009
Přečteno 433x
Tipy 1
Poslední tipující: sveřep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak již dávno pravil básník Miroslav Holub: jdi a otevři dveře - aspoň průvan bude :)

22.11.2009 13:40:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí