Zakázaný tanec

Zakázaný tanec

Anotace: o temné bytosti tak trochu jinak:)

V měsíčním světle bílá kůže
a chladný dotyk na tváři
rty plné, rudé jako růže
oči se ve tmě rozzáří.

Pomalu hudba ukolébá
lačně se řasy zachvějí
ohýbají se noční stébla
však dotknout se klasy nesmějí.

A přece se k sobě naklání
tančí ve vánku zvláštní pár
vášeň neklidné ruce pohání
touha vstala ze svých már.

Beze studu pod hvězdami
Život se Smrtí jde ruku v ruce
obklopeni, a přece sami
je jediné srdce tluče.

Zahrada pozdním květem voní
rozvírá se náruč prázdná
plní se, uzavírá - pro ni
opatrnost byla marná.

Slzy po tváři stékají
něžně se upír nahýbá
okvětní lístky padají
dívčin život odplývá.
Autor Meiv, 25.11.2009
Přečteno 588x
Tipy 7
Poslední tipující: sveřep, Bíša, Bloodmoon, E.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný námět, za to dávám tip, ale chce to ještě trochu vypilovat rytmus...

01.12.2009 08:52:00 | Isabella Monvoisin

líbí se mi to

01.12.2009 00:14:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí