svatba upírů

svatba upírů

Anotace: malé pokračování nevěty pro upíra..

„SVATBA UPÍRŮ“
*
Znala mě z knížek, já chodil
Za ní do snů,toužila po mne
A chtěla atˇ ji kousnu.
Kolikrát já u jejího lůžka stál,
Však život jí vzít-sem se bál.
*
Jsem nemrtví a chladný jak kámen,
Jsem prokletý a neříkám ámen.
Já do té tváře jsem se zadíval
A noc co noc za ní chodíval.
*
Jsem krutý vládce bez srdce,
Mě nezajímají žádné emoce.
Až obléknou jí černé krajkový
Místo prstenu ji můj dech napoví,
Že po ní toužím a že jsem už
Celá století sám a hladový.
*
Místo k oltáři ji do hrobky vemu,
Tam kousnu ji a udělám z ní
Mou bledou smutnou ženu.
Má nevěsta bude mít dlouhý černý šat
Místo družičky jí v zádech bude stát kat.
*
Jsem nemrtví a vládce všeho temna,
Jsem upír a ty má družka věrná.
Jseš noční dáma černě oděná,
Jseš upír-má nevěsta raněná.
Autor kokyno, 26.01.2010
Přečteno 647x
Tipy 11
Poslední tipující: terinečka, Charibeja, Bizkittka, Jean89, Pevya, carodejka, E., Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.

26.01.2010 14:53:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí