Ples příšer

Ples příšer

Anotace: Inspirováno filmem 13 duchů...

Tichý hluboký les,
v němž koná se příšer ples.
Torzo s mrtvým princem skáče,
bledá ubodaná u pařezu pláče.
Prvorozený syn s hlavou plnou děr,
zdá se nemá na výběr.
Lamače kostí k tanci vyzývá,
Moloch se malému sprostě vysmívá.
Velké dítě češe malá matka,
děsivý je pohled na přerostlého spratka.
Scvrklá milenka ve vzpomínkách žije,
spoutaná žena sebou v poutech šije.
Lesem ozývá se strašný ryk,
to poustevnice stará, od ní pochází ten křik.
Šakal chvíli zapomněl na svou krutou tvář a okolní věci,
na chvíli úsměv přelétl přes hlavu schovanou v kleci.
S nasupeným výrazem Kladivo popíjí cosi,
slzy Oběti zlomeného srdce mění se na kapičky rosy.
Autor Prinzeschen, 03.02.2010
Přečteno 490x
Tipy 4
Poslední tipující: Krahujec, E., Vee
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Luxus..

04.02.2010 18:04:00 | Vee

Perfektní:o)

04.02.2010 12:56:00 | Vočís

dost dobre..:)

03.02.2010 19:00:00 | Míša S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí