Upír

Upír

Anotace: Prosím o komentíky-moje první dílo

Slyším tvoje srdce,cítím tvoji krev
Vrhnu se na tebe jak na ovečku lev


Už začíná noc
Ty vracíš se z plesu
A já nabírám moc
Dnes smrt ti přinesu

Už sbíhaj se mi sliny
Už chuť na tebe mám
Neznám pocit viny
Už se těším-MŇAM

Už vešla si do lesa
Kde nastane smrt tvá
Tvoje srdce plesá
A v tom tam stojím já

Vytřeštěně na mě zíráš
Od někud mě přece znáš
Často o mě ve snech sníváš
Velký strach teď ze mě máš

Jdu k tobě blíž
Umírám touhou
Miluju tě,víš?!
Ukončím už tu chvíli dlouhou

Do hrdla se ti zabořím
Krev už ti mizí
Do chuti krve se ponořím
Už umřeš brzy

V bolesti umíráš
Tak to mám rád
Ani se nevzpíráš
Byl jsem tvůj kat

Když už jsem se napil dost
Začnu tě vášnivě líbat
Jen tak pro radost

Už je chladná tvoje kůže
Už neprobudí tě ze spánku nic
Na hrob ti přinesu rudé růže
Ale mohla jsi mít krve víc.......
Autor In Darkness, 20.02.2010
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: E., Charibeja, Sýkorka07, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Húú - skoro se bojím...
;-)

20.02.2010 14:20:00 | TetaKazi

Tak to je nářez

20.02.2010 11:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí