Upíří srdce

Upíří srdce

Anotace: Opět inspirace jednou mojí oblíbenou písní. :)

Temná noc, měsíc na nebi se směje,
mám bledou tvář a ledové ruce
a nic na světě nezahřeje
mé chladné upíří srdce.

Vražda odehrála se potají,
pod rouškou tmy a noci,
kapky horké krve stékají
k mému upířímu srdci.

Nic nevzruší ho a nesouží
a žádný cit v něm nevíří,
však co chtělo by a po čem touží
mé mrtvé srdce upíří?

Však přesto jedna věc tu je,
co potěší i pomíjí prudce,
jen rudá krev uspokojuje
moje upíří srdce.
Autor Charibeja, 09.03.2010
Přečteno 408x
Tipy 5
Poslední tipující: Anjesis, dark evelyn, E., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí