TOHO ROKU

TOHO ROKU

TOHO ROKU

A z nebe padal černý sníh,
mazlavý jak břečka,
po cestách a po stráních
ležela umrzlá děcka,
vlci kousali je do hlavy
a taky se vypráví,
že v tom roce
za vesnicí po potoce
plavala chcíplá koťata,
rozmačkaná a přeťatá,
a chlapi v slepé tmě
po břiše se plazili
a v cestě napůli
do Tebe vrazili,
hladili Tě po stehně
a sípali:
"miláčku,budu Ti po vůli !!!"
Autor Houda, 25.03.2010
Přečteno 379x
Tipy 8
Poslední tipující: divoska_jaja, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...zajímavé,nemám rád tento žánr,ale zaujal mne
(což se divím:) a to tak,že ST...rozhodl závěr

25.03.2010 08:29:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí