Vytáhlý muž

Vytáhlý muž

Anotace: Toto je ovšem báseň prdelního charakteru.

Sbírka: Co se našlo v Panďáku

Vytáhlý muž se sakem přes ruku vyšel z poza rohu.
Kožený kufřík svíral v dlani.
Byl docela malý.
Nic netušící čekající seděli spokojeně na lavičce.

Vytáhlý,zkostnatělý muž se zastavil před skupinkou čekajících.
Čekající ucítili závan studeného vzduchu.
Někteří dostali strach.
A také měli proč.
Ten vytáhlý muž s malým kufříkem byl totiž zubař.
Autor litermaso, 06.05.2010
Přečteno 400x
Tipy 8
Poslední tipující: Sharivari, al-pacino, Veverushka, rezina, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já čekala smrtku,
takže za to překvapení,
můj ty smutku,
ST zuby cení

06.05.2010 16:59:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí