Smrtka v lustru

Smrtka v lustru

Nad hlavou mou cosi mi létá
nad hlavou v kuchyni u stolu.

Já bojím se pohlédnout nahoru.
Tak divný zvuk jak narážení
lebkou na sklo.

Já bojím se tam pohlédnout
by smrtka už pro mě přišla.

Jen dojíst mě nech ty smrtko žravá!
Jen dojíst tu čočku s párkem v talíři.
Já měl bych ještě dát sbohem poslednímu halíři.

Nač budou mi prachy v truhle.Nač?
Já rozdám je všem chudým, by neznali hlad i pláč.

Pak můžu se tam podívat
a poslední přání k ní povídat,
poslední před smrtí.

Tak teď!
Uf, byla to jen můra v lustru vězněná.

Tak krásně je mi , tak vrací se mi radost zpět,
jak z hor ozvěna.

Tak krásný je dnes tento svět.
Autor Paulín, 08.10.2010
Přečteno 466x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Taog, Gabrielle, NikitaNikaT., Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smrt si nevybírá, to dávno vím... v pátek, brzičko z rána, sotvinka půl noc se přehoupla, byla u mě, hned o chvílu onde... :´o(

10.10.2010 19:03:00 | NikitaNikaT.

zpočátku jsi mě dost vyděsil...avšak konec mě uklidnil.:-)
ST

09.10.2010 19:45:00 | Mbonita

Můra jedna strašidelná:-)))

09.10.2010 10:50:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí