Náhodné setkání…

Náhodné setkání…

Anotace: Také jste se již někdy setkali s někým, koho by jste nečekali?:)

Odlož svou nevinnost
jenž ukrýváš smíchem
jakou máš povinnost?
povím jediným dechem.

Touha jest silnější - ohromná!

Odlož slova zbytečná
jimiž soudíš mou duši
nebuď tolik netečná
hřích ti přec sluší.

Plachost tvá neměnná - zbytečná!

Odlož tu svatozář
Jenž kryje zlobu
Co ukryje tvou tvář?
Snad zůstatek hrobu.

Strach drobnost – maličká!

Odlož křídla andělů „zlých“
Jimiž kryješ lid horší než svět
Prozraď kolik je hříchů tvých.
Jsi rudá jak růže květ.

Krev tvá sladce vonící –Ty,tající!

Odlož sílu svou
Jen to ti přec nestačí
Drobný pohled na šíji tvou
To jediné postačí.

Oddanost slibilas nechej se vést-poddej se mi!
Autor drapyna, 15.12.2010
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji :)

18.12.2010 10:36:00 | drapyna

Krásné

17.12.2010 21:12:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí