Pan smrt

Pan smrt

podej mi ruku svou kostnatou
kosti zachrastí, když na pozdrav mi máváš
bez jediného boje, ach tak snadno se vzdáváš
charón tě převezl na druhou stranu
v říši mrtvých, tam kam patříš, světlo nepatříš
ani paprsek, ani zážěh
podej mi ruku svou kostnatou
kosti zachrastí, když na pozdrav mi máváš
jsi smrt
jediný přítel, co přišel když jsem umíral
Autor Metal Lady, 15.01.2011
Přečteno 540x
Tipy 6
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Matsuyama Tatsuko-chan, Annie the wolf, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná :)

30.03.2011 17:17:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

moc krásná

15.01.2011 15:14:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí