Odpadiště hlav

Odpadiště hlav

Anotace: dnešní sen, opravdu podivný...posuďte sami

Byly to hlavy
aztéckých princezen
snědé pleti
s dlouhými
černými vlasy
spletenými v copánky
. . .
v mřížové bedně
jich leželo
obrovské množství
na sobě naskládaných
. . .
měl jsem hrůzu
se jich dotknout
je to jenom odpad,
neboj, nejsou živé,
řekl mi jeden muž
beze jména, který
v odpadišti pracoval
. . .
byl jsem vyzván
ať je házím do pece,
kde budou pozřeny ohněm
. .
modlil jsem se
aby mě nestihla
nějaká dávná kletba
spojená s těmito hlavami
.
díval jsem se
do praskajícího ohně
a litoval urozených hlav...

bolela mě představa,
že třeba jednou takto
skončí i moje hlava
Autor Tomáš Přidal, 03.03.2011
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Darkness, Démogorgon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí