Umrlci ožívají

Umrlci ožívají

Z hrobu vstávají,
na město se chystají,
již spali mnoho let,
chtějí znovu vidět svět.

Něco život jim dalo,
oči jim to otevřelo,
mrtví vstávají z hrobů,
vracejí se zpět domů.

Ti, kdož sebevraždu spáchali,
krásu smrti poznali.
Již nyní,
znovu žijí.

Rozlilo se teplo,
do mrtvého těla,
znovu viděli světlo,
náruč se jim otevřela.

Ze hřbitova odcházejí,
končetiny uřezané třímajíc,
do města -v průvodu- přicházejí,
lidi neznajíc.

Mrtví mají hlad,
uhasí jej snad?
mají i žízeň,
Která oběť získá jejich přízeň?

Někteří plazí se po zemi,
červi prožrali jim líc,
nad zdravé končetiny není.
nikdy víc.

Slunce vychází,
mrtví klesají k zemi,
jejich naděje zachází,
jak vidno, neuspěli.

Odešli v noci,
do rána zbýval jim čas,
co netušil nikdo z nás,
že nemají tolik moci.

K zemi klesly,
změnili se na prach,
naposledy hlesly,
živí nemusí mít strach
Autor Melcoirë, 07.03.2011
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Darkness, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí