Zoufalá

Zoufalá

Můj pane bělostných tesáků,
přijď pro mě ze světa přízraků.
Hedám tě, můj pane z zásvětí,
snad můj hlas za tebou doletí.

Můj pane z krajiny vzdálené,
jen tvůj žár mé stíny zažene.
Nenech mě tady v mém hledání,
v mém světě žije jen strádání.

Pláču tu v bolestech schoulená,
mám strach z svých lidí, jsem zraněná.
Ty jsi mi nadějí jedinou,
bez tebe moje sny vyhynou.

Můj pane, zbav mne mých příkoří,
dokud mé city v nich neshoří.
Můj pane z míst, kde je věčná noc,
volám tě sem na Zem pro pomoc.

Můj svět je krutější, než ten váš,
klidně se vyvrátit mi to snaž.
Ve vašem světě jen není den,
v tom mém však na vždy vězněm jsem.

V zoufalství, s žiletkou krvavou,
volám tě svou vlastní popravou.
Buďto mě uzdrav, nebo nech,
jenom mi dopřej chvíli slech.

Můj pane, můj vládče stacených,
vím, že jsou mé city k tobě hřích,
můžeš mě za ně klidně zatratit,
však v lidský svět já se nechci navrátit.

Vezmi mě s sebou k svému světu,
vyciť můj žal a tuhle větu.
Tak mě zbav toho, co mě škrtí,
nebo mě ponechej zde napospas smrti.
Autor Anjesis, 15.03.2011
Přečteno 457x
Tipy 20
Poslední tipující: Pižla, Azure angel, Darkness, Marcone, Charibeja, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch, Mbonita, la loba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje tvorba mě nepřestává překvapovat. Perfektní =)

01.06.2011 10:19:00 | Pižla

Volím smrt...

17.03.2011 14:53:00 | Darkness

Krásné.. :)

16.03.2011 13:29:00 | Charibeja

Všechno co svírá, tíží a škrtí,
bělostný tesák na dálku drtí.

15.03.2011 23:05:00 | Juan Francesco de Faro

Co říct...zoufalé a smutné...však víš že jsem s Tebou v té tmě...

15.03.2011 21:26:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí