Tví vlci mají lov

Tví vlci mají lov

Tví vlci mají lov, a loví padlou laň,
ženouc ji napříč temným lesem, vrhají se naň.
Tví vlci mají lov, bude to dlouhá noc,
ženou tvora, který ani neřve o pomoc.

Tví vlci mají lov, a loví krutou zvěř,
stvůru, která řekla ti, že ji mít nemůžeš.
Tví vlci mají lov, a loví šelmu zlou,
co její dlouhé teskné vytí zaznělo ozvěnou.

Tví vlci mají lov, a honí bestii,
tu stvůru, která přiznala, že občas zabíjí.
Tví vlci mají lov, a že mají zvláštní cíl,
celý les zaťal drápy v pěst a chvíli dech zatajil.

Tví vlci mají lov, a je jim těžký krok,
snad vědí, co tynetušil jsi, když chystají si skok.
Tví vlci kořist štvou, a štvou ji s nevolí,
mají z toho strach, však pro tě cokoliv.

Tví vlci mají lov, to jen a na tvoje příkazy,
a z úlovku, jenž ti, mají dát, tě pro zatím ještě nemrazí.
Tví vlci mají hon, hon, v němž jsem štvána já,
za to, že jsem ti svoji lásku dáti odmítla.

Tví vlci měli lov, vytí a trhání
tebe však před mou krutou pomstou už stěží ochrání.
Tví vlci měli hon, však z kořisti lovec jim se stal,
a tebe zde stejný osud potká, že jsi s tím lovem za včas nepřestal.
Autor Anjesis, 09.05.2011
Přečteno 461x
Tipy 23
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Pižla, Caelos, Lachailla, E., Live to fight, Emmelia, Jasmína Večerní, Bloodmoon, Míša S., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera!!!

25.05.2011 13:28:00 | Pižla

to je dokonalost ! :o)

20.05.2011 21:23:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí