Ten druhý...

Ten druhý...

Ve vlastní hlavě jsem jednou takhle seděl
V bazénu myšlenek nohy jsem si smočil
Z té divné hladiny on náhle na mě hleděl
ten odraz podivný a potom po mě skočil

V nastálém zmatku jsem uslyšel svoje srdce
Jak bije o život a rychle ztrácí šanci
Jak bije o život tak neskutečně prudce
V posledním tažení v tom smutném smrti tanci

Potom mě zatáhl tam pod hladinu dolů
Než jsem se nadál tak změnil jsem své místo
Za plochou zrdcadla v tom hororovém domu
Bez šance návratu v tom jediném mám jisto

Teď jsem to já kdo z té hladiny hledí
A on má v moci vše co já jsem dříve vlastnil
Šklebí se na mě a on na břehu sedí
všechno jen proto že trochu jsem se zasnil
Autor Trawnikar, 10.06.2011
Přečteno 415x
Tipy 10
Poslední tipující: Seegr, Anjesis, E., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí