Už brzy

Už brzy

Anotace: trochu s apokalyptickým nádechem.................................... Já vím, už zase :-) Jenže, když ono mě tohle téma nutí se k němu každou chvíli zas zas vracet, a pokaždé s něčím zase navrch :-D teda aspoň doufám :-D

Už brzy zhasne den a vše se změní v noc,
už brzy nebude kde škemrat o pomoc.
Už brzy začne svět zmírat a zanikat,
už brzy zemře vše, co jsi moh mívat rád.

Už v křečích posledních téměř se chvěje svět,
a prozraď příteli, kdo za to může teď?
Už brzy vstane mor, smrt, věčné bestie, . . .
Pojďme se vsadit, příteli, koho z vás co dříve zabije.

Třeseš se příteli, není ti zima?
V pekle se zahřeješ, tam mezi svýma.
Neboj se příteli, chvíli to potrvá,
ať trpí dýl, než je pozře tvář netvora.

Proč pláčeš příteli? Vždyť je to legrace,
to ty jsi vyzval ty nestvůry do práce,
to ty svou krutostí, záští a lakomstvím,
pro tebe já ty zlé běsy zde pohostím.

… Už brzy
Autor Anjesis, 14.06.2011
Přečteno 419x
Tipy 15
Poslední tipující: Darkness, seh, Charibeja, E., la loba, Juan Francesco de Faro, Donne, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zítra je pozdě vzíti,
zítra je pozdě dát.
Zítra se nebesa zřítí
a pohřbí,co dnes máš rád.-SWINBURN
Tvé básni dávám ST.

14.06.2011 22:52:00 | Donne

Jestli máš potřebu se k těmto věcem stále vracet tak se klidně vracej mě tohle baví,a hlavně to něco říká.

14.06.2011 22:25:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí