Stáhnu Tě do pekla

Stáhnu Tě do pekla

STÁHNU TĚ DO PEKLA

Stojím u Tvé postele – přišla jsem si pro Tebe,
a buď si jistý tím, že nevezmu Tě do nebe.

Neřvi tu jak malá holka, vždyť jen kvůli Tobě z hrobu jsem vstala,
Mrtvá se Ti nelíbím? Krásná jsem se Ti přece vždy zdála.

Budou Tě objímat plameny pekelné,
na tváři čtu Ti obavy znatelné.

Peklo již čeká, nebraň se tomu,
klíče si brát nemusíš – už nikdy nevrátíš se domů.

Neboj se a ruku mi dej,
naposledy ještě něco si přej.

Chceš abych šla pryč, že nechceš smažit se v pekle?
Promiň, ale tohle nesplní se Ti – neuvidíš už nic z toho co je na denním světle.

Je čas jít, je to dlouhá cesta,
musíme kráčet temnotou – ven z města.

Neotáčej se, nikdo Ti to nepomůže,
tak jako tys mě zabil a ani nedonesl na hrob růže.

Stáhnu Tě sebou do hlubiny pekelné,
budeme tam spolu – třeba pak budou naše city vzájemné.

Můžeš mě nenávidět a současně milovat,
všeho co si spáchal budeš mít čas litovat.

Pojď jen lásko moje,
zůstaneme navždy spolu - Ty můj a já Tvoje.
Autor Samanta, 09.08.2011
Přečteno 475x
Tipy 5
Poslední tipující: Elissbeth, Rejžák, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc děkuji :-)

24.08.2011 21:52:00 | Samanta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí