Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Psáno při hodině matematiky.:-)

Lesy staré jsou,
plné zlosti a nenávisti,
kdo do nich vejde,
už se nevrátí.
Nevěřila jsem tomu,
chtěla jsem se přesvědčit,
nevím, kde jsem tu odvahu vzala.
Žádné cesty tam nevedou,
na mapách vytržené kusy,
snad mě tam jiná vůle zavedla,
to mi však nikdo nezodpoví.
Můj nůž je můj ochránce,
tady však nikdo nemá šanci,
dozvěděla jsem se,
jaké hrůzy se zde dějí.
Jediným způsobem Ti dávám vědět,
nechoď sem, nikdo nepřežije.
Věř mi - stále Tě miluji,
této volby však - lituji.
Autor zejzen, 17.02.2006
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí