Žádný není

Žádný není

Rozvinuji černé koberce,
židle do kruhu,
zapálím černé svíce,
utřu zaschlou krev.
Dělám, že nic nevím,
raději - smrt nechci,
proč já hloupá sem chodila,
mohla jsem klidně žít.
Že je to sekta - nevěděla jsem,
příliš se tajili,
chtěla jsem odejít,
bránila se.
Že mně obětují rodinu,
nevěřila jsem.
Rychle - zamyslela jsem se,
už přicházejí,
jdu pryč - skláním hlavu,
vidím dívku - příliš mladou.
Její oči mě zoufale prosí,
kanou mi slzy,
její křik mě nikdy neopustí,
neodpustím si, že jsem mlčela.
Byla to má dcera,
myslela jsem, že už nežije.
Autor zejzen, 17.02.2006
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí