Bodnutí

Bodnutí

Anotace: A zase Volání temnot, tuhle vážně miluju..

Zapadá slunce a stále blíž
je krvavá pomsta, o níž sníš
ze severu temná bouře vane
jako předzvěst toho, co se stane.

Ostříš si nůž a vyčkáváš,
až kouzlo noci skryje tvou tvář.
Zapadá slunce a stále blíž
je nepřítel, kterému závidíš.

Šedé oči se změnily v meče
jsi si jist, že protivník neuteče
broukáš si vražednou melodii
zároveň s bouří, co v dáli kvílí.
Zapadá slunce a stále blíž
plíží se zlo, které nespatříš.

Obličej ti zbrázdil krutý smích
smrt se zrcadlí v očích ledových
vstáváš a kráčíš uličkou,
kde lidé nikoho včas nenajdou.

V tom ucítíš v zádech bodnutí,
které tě kleknout donutí.
Zapadlo slunce a už je zde
marné škubání posmrtné.
Autor Meiv, 23.08.2006
Přečteno 615x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

*tlesk*

27.06.2007 22:03:00 | synthetic darkness

jednoduše mě to nenapadlo:-) ale do nějaký příští to zkusim dát, díky

27.01.2007 23:48:00 | Meiv

Proč to nezakončíš ve stylu s věčným zatracením? kdy
bolesti není konce? Bylo by to zajímavý. Smrtí
život končí, ne pokračuje...

25.01.2007 20:06:00 | jehlaspichlas

Sqele proste sqele....skoro jsem se pocural strachy

04.10.2006 21:58:00 | Jedlin

Super :-)

23.08.2006 16:09:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí