Adéla

Adéla

Anotace: Určitě si myslíte, co já si myslím, že chci napsat.

ADÉLA

Adéla je moje velká přítelkyně,
která mě má velmi ráda.
Kdysi byla úspěšná umělkyně,
než businessu ukázala svoje záda.

Je to moje milá překrásná květina,
kterou musím často zalévat.
Z pohledu je tak trochu jiná,
každý se do ní hypnoticky zadívá.

Když mermomocí něco chce mít,
celé své okolí mámivě provoní.
Jinak - dovede se hezky zlobit.
Jako smrt na tebe u dveří zazvoní.

Je to velmi nenasytná dračice,
žárlivá, dosti pyšná i zlá.
V chování nezná žádné hranice,
doslova když hlady umírá.

Svou krásou dokáže každého okouzlit
Často dosáhne svého vytčeného cíle.
Od života dovede vás rychle oprostit
a po večeři přidat na své síle.

Adéla je totiž kytka nenažraná,
obzvlášť velká a taky drzá.
Moje žena Adéla byla za mne vdaná,
avšak potkala ji smrt velmi brzká.

Moje drahá květina umí takTÉŽ žárlit,
jako pes a kočka nepříjemně koustnout.
Mou ženu Adélu rozhodla se zabít
a ukojit tak svou hubu mlsnou.

Zbavila mne tak mého břímě,
dračice, jenž vybrala by mi kapsy.
Moje Adélka stojí vždycky při mně,
a z nezbedné ženy zbyly jenom vlasy.
Autor jehlaspichlas, 07.10.2006
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí