Ďáblova kletba

Ďáblova kletba

Temná noc a tajemná,
lampa mění stíny v lidi,
stále na mě divně civí
začínám se bát.

Třetí hodina ranní,
přichází Ďáblův čas,
vstupuje mezi nás
a já se radši straním.

Náhle za šera,
v tichu večera,
přišla příšera.

Náhle jsem znehybněl,
na čelo pot mi sjel,
v mozku jsem prázdno měl.

Náhle slyším hlas,
je to mocný bas
a slova začal klást.

Z horoucích pekel,
vyvržen jsem byl,
abych Tě našel
a pak zahubil.

Za temné noci,
kdy vyje vlk
tebe se zhostím,
chytnu tvůj krk.

Čas se plaší,
minutu po minutě,
v hlavě mi straší,
co bude po životě?
Autor Ďábel sám, 24.11.2006
Přečteno 832x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Anežka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..po životě..další život..

:-))

27.11.2006 21:42:00 | isisleo

Tvá báseň umí promluvit a to je základ.Nemá chybu.PS:máš tam překlep ale to je jen detail.Mě se to stává pořád:)

24.11.2006 22:50:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí