Pole křížů

Pole křížů

Anotace: Přečíst, okomentovat, ohodnotit a odejít! :,)

Pole, kde kříže rostou,
a nikdo je nesklízí.
Živí, ti tu nejsou,
zde jen mrtvým hrob
se nabízí.
A kde má konec
to pole křížů,
nikdo netuší.
Snad jen těch pár duší,
co stále do vrat buší,
že chtějí už jít ven.

Snad jen ony vědí,
že konec pole není
v dohlednu či dáli,
tak proto se vám smáli.

Kol kamenná zeď,
delší, než ta v Číně,
Mrtvé chránit má,
však kdo ochrání živé,
až přijde den,
kdy živý má
dluh svůj k mrtvým vyrovnat?

Jen krví krev splatit smíš,
smrtí smrt zaplatíš!

Autor E., 28.11.2006
Přečteno 443x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život není spravedlivý to jen smrt piš dál chuť tvé díla číst mám

30.11.2006 14:06:00 | whiolet

Ahoj. to je dobře, že nevadí :). A dík za přání.
Ať se ti taky hezky píše!

29.11.2006 17:50:00 | E.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí