Hříšná duše

Hříšná duše

HŘÍŠNÁ DUŠE

Tvář z alabastru – oči chladné,
duše černá – stále chřadne.

Pod záminkou touhy,
zbývá ti den pouhý.

Poslední den – závěrečný,
ji také čeká očistec nekonečný.

Topí se v hříchu – sebou tě stáhne,
nemůže za to - po krvi práhne.

Agonie smrti, bolesti a strachu,
z tvého těla zbydou jen smítka prachu.

Dříve než bude pozdě chceš se ji zbavit?
Tento úspěch však nikdy nemůžeš slavit.

Zabíjet smí ještě dlouhý čas,
vzdej se - čeká tě smrti zář.

Má tě v moci - není cesta ven,
před sebou máš poslední noc a sen.

Rozluč se – řekni sbohem,
démoni pekel vítají tě sborem.

Proklínej okamžik kdys ji spatřil,
neboť od té chvíle jsi ji navždy patřil.
Autor Samanta, 03.04.2012
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí