Azrael

Azrael

Anotace: život v temnotě nemusí vždy být jen utrpení, vše má svůj skrytý význam...

Pojď, podej mi ruku,
já provedu tě zkrz temnotu,
Skrz tmu a neznámo ke světlu.
však sám v temnotě zůstanu.

Nemohu ji opustit,
je mým domovem,
sám jsem se zde ocitl,
abych poutníkům pomohl.
Mé jméno je Azrael...

jsem Anděl...
jsem Anděl temnoty a také smrti.

pohledem mohu nejcenější vzít,
však žádná síla nedokáže zase dát.

Já zůstavám v temnotě,
neb ta je mým domovem.
Jsem tu abych ti pomohl skrz tmu.
tak pojď, neboj se, podej mi ruku...
Autor vincent christian böll, 13.04.2012
Přečteno 512x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, Radhuza, Kamil Princ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí